Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Otvorio se Noel Bread & Deli, gastronomska pekarnica s nekoliko fenomenalnih kruhova

U Dukljaninovoj ulici odmah kraj ulaza u jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, danas se otvorio Noel Bread & Deli. Riječ je o Noelovoj gourmet pekarnici  u kojoj kruh, pince, brownies, tartove i babke priprema Nikša Mandić, Noelov  specijalist za sve krušno.

U ponedjeljak ujutro Noel Bread & Deli zanosno je mirisao po svježe pečenim hljebovima raznih vrsta kruha: od velikog pšeničnog, preko manjih ciabatta, hrskavih poluintegralnih baguettea, okruglih mliječnih peciva i velikih, focaccia s još većim, školskim rupicama, pa do fenomenalnog, teškog, vlažnog stopostotnog raženog  četvrtastog kruha koji košta 36 kuna i nesporno vrijedi toliko. Svi se kruhovi baziraju na kiselom tijestu.

Osim kruhova, Noel Bread & Deli prodaje u restoranu složene sendviče, lijepe babke, baskijski cheesecake, kao i kombuchu i cold brew kavu barmena Karla Ferenčaka.

Pince se nažalost nisu stigle ispeći do podneva kad smo posjetili Noel Bread & Deli. Otvaranjem Noelova Bread & Delija  , Korica i Bread Club dobili su ozbiljnu konkurenciju.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.