Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

FUCK ME, THIS IS BAD Kritičari su uništili novi TV show Gordona Ramsaya

ramsay-future-food-stars

“Ne, ovo nije biblijska noćna mora: Ramsayev Future Food Stars najgori je TV show u  njegovoj karijeri”. “Ramsay je ovdje samo komad scenografije, ali je svejedno posvuda.” “Future Food Stars je bljutav, ofucan i besmislen.” Takve su naslove najveći svjetski mediji objavili nakon što  su njihovi TV kritičari gledali novi televizijski show chefa Gordona Ramsaya.

Future Food Stars je reality u kojemu se natječu kuhari i poduzetnici, neka vrsta restoranskog Apprenticea. Natjecatelji se bore za 150.000 funti investicije u njihov projekt u ugostiteljstvu. Ideja serije nije originalna, već smo gledali nekoliko takvih realityja, ali tajming je odličan u kontekstu pandemijske krize koja je popularizirala teme o poslovnom aspektu restoranske industrije.

Ramsay je na uspješnim konceptima i popularnim reality serijama izgradio golemi televizijski biznis. Hell’s Kitchen je jedna od najuspješnijih TV franšiza svih vremena, a u serijalu Uncharted, iako su ga isprva optuživali da pokušava zamijeniti Anthonyja Bourdaina, Ramsay je uspješno izborio mjesto i u putopisnim žanrovima. Svi su ti koncepti, međutim, bili  temeljeni na Ramsayevoj personi i njegovom teškom karakteru. Prvi show u kojemu su zvjezde trebali biti natjecatelji, tvrde kritičari, samo je još jedan serijal o Ramsayu, što Future Food Stars neminovno pretvara u promašaj. 

“Sve izgleda umorno, iskopiran i bespredmetno, “piše The Guardian, “Producenti su ispravno procijenili da 2022. nitko ne želi još bijesa na televiziji jer ga stvarnost trenutno nudi dovoljno, ali naravno problem je u tome što je Gordon na kratkoj lajni dosadniji od puštenog Gordona. Ovaj show će dobar za punjenje rupa u programu ali sve je to zapravo bljutavi taco, tost s jeftinim cheddarom popuniti i raskuhani noodlesi s nečim na vrhu.” 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.