Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ana Grgić Tomić proslavila je 10. godinu na čelu Esplanadine kuhinje novim menijem Le Bistroa

ana-grgic-obljetnica-g

U petak je u Esplanadinom Le Bistrou održan svečano radni domjenak.  Ana Grgić Tomić obilježavala je desetu obljetnicu dolaska na položaj Eslanadine glavne chefice.

bistro-ana-grgic
Chefica Ana Grgić Tomić

Gospođa Grgić Tomić u proteklih je deset godina ostavila vrlo dubok i važan trag u hrvatskoj restoranskoj industriji. Jučer je predstsvila i novi sezonski jelovnik Le Bistroa.

bistro-kamenice-trbusic
Maître d’ Ivan Trbušić
le-bistro-jelo
le-bistro-tim

Na proljetnom se meniju nalaze šparoge i medvjeđi luk, artičoke i mlada janjetina, dimljeni romb i alge, plava tuna i crni tartufi, kao i klasici poput tartar bifteka, bečkog šnicla, štrukli i gratinirane juhe od luka. Iskreno bismo željeli da gospođa Grgić Tomić vodi Esplanadine kuhinje još najmanje deset godina.

le-bistro-mrkva
PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.