Gault&Millau je objavio prvi vodič za Zagreb i okolicu i proglasio najbolje zagrebačke chefove

Francuski restoranski vodič Gault&Millau u Hrvatskoj se ove godine prvi put proširio na još lokalniju razinu, s posebnim izdanjem vodiča za Zagreb i okolicu, koji će se od 8. veljače moći kupiti u Tiskovim trgovinama i kioscima.

Ovo izdanje je objavljeno na inicijativu Turističke zajednice grada Zagreb i u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije. Na promociji vodiča proglašeni su najbolji zagrebački chefovi u izboru Gault&Millaua. Izabrani su slijedeći chefovi:
- Tvrtko Šakota – NAV
- Ana Grgić-Tomić – Zinfandel’s i Le Bistro
- Matija Bogdan – ManO
- Hrvoje Kroflin – ManO2
- Bruno Vokal – Noel
- Marin Rendić – Bistro Apetit by Marin Rendić,
- Ivo Sučević – Dubravkin pu
- Vesna Miletić – Tač
- Stipan Iličić – Balon
- Matija Bregeš – Baltazar
- Filip Horvat – TheAtrium by Filh