Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef splitske Kinoteke Marko Đurašević u žiriju je Salona Food’in Sud u Marseilleu

djurasevic-marseille

Na Salonu mediteranske hrane Food’in Sud, koji će se od 23.do 25. veljače održati u Marseilleu, Hrvatsku će zastupati chef splitskog restorana Kinoteka Marko Đurašević. Đurašević će u Marseilleu predstavljati međunarodni festival Taste the Mediterranean.

Uz predsjednika udruge Gourméditerranée chefa Lionela Levyja i još četvero francuskih chefova, Đurašević će biti član žirija natjecanja Le trophée des Apprentis par Gourméditerranée, koji će ocjenjivati radove osam afirmiranih chefova i njihovih mladih stažista. 

Pobjednički par mentora i učenika nastupit će na 10. jubilarnom Festivalu Taste the Mediterraneankoji će se od 4. do 9. listopada 2022. održati u Splitu.

Food’in Sud vodeći je sajam mediteranske gastronomije koja okuplja profesionalce iz restoranske, hotelijerske i turističke industrije. Održava se svake dvije godine 

Najbolji francuski i strani chefovi uživo demonstriraju pripremu mediteranskih specijaliteta, a brojni hoteli, restorani, pekarnice i slastičarnice, proizvođači delikatesa te distributeri i trgovačke tvrtke, upravo na ovom sajmu sklapaju uspješne poslovne suradnje.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.