Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na Fuliranje u Esplanadi možete otići na najveseliji Badnjak i doček Nove godine u Zagrebu

fuliranje-djed-mraz

Fuliranje, jedini pravi adventski događaj ove godine u Zagrebu, priprema poseban program za Badnjak i doček Nove godine. U petak na Badnjak Fuliranje se otvara u 11 ujutro s partyjem Ozrena Kanceljaka, nastavlja se sa živom svirkom Brass Kvinteta Schoenkopfa od 14 sati, koji će se sve do pet popodne na stageu smjenjivati s Kanceljakom. Odgovornost za večernji ambijent preuzima DJ Jazzozodo 22 sata.

Sve kućice osim uobičajene ponude imat će i posebna jela za Badnjak, Good Kut priprema lignje, Esplanada pojačava količine bakalara, Taika ionako cijelo vrijeme peče ribu i jakovske kapice, dok Tač sprema raskošni meni s kamenicama, paštetom od bakalara, steakom od tune i slavnim fritulama Tačeve šefice, gospođe Vesne Miletić. Nakon Badnjaka, koji traje do 23 sata, na Fuliranje možete svratiti i na Božić, jer u subotu će od 17 do 22 sata kućice i dalje kuhati, a glazbu će sve do jedanaest navečer puštati DJ Stanko Bondža.

Još veći party Fuliranje priprema za doček Nove godine. Ispraćaj stare godine počinje već u 11 ujutro, u jedan popodne na pozornicu se penje Ljetno kino, slijedi zagrijavanje DJ-om Škrinjica, a doček će obilježiti Robert Mareković. Dok je Badnjak na kućicama pojačan ribljim jelima, Nova godina najavljuje noć toplih spajkanih pića, od punčeva i kuhanih vina do rakija, božićnih koktela i, naravno, pjenušaca i šampanjaca na Acrobatovoj kućici. Nakon što su zabranjeni novogodišnji koncerti na trgovima i desetkovan Advent, nema sumnje da će Fuliranje za Božić i Novu godinu biti uvjerljivo najveselije mjesto u Zagrebu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.