Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Kroštula na Fuliranju prodaje sve svoje panettone na fete. Novi su s mandarinom i slanim karamelom

krostula-fuliranje-g

Dinamični duo Karlo Vulin i Domagoj Kordić, skupa s cijelim timom Kroštule ove godine u velikom stilu izlaze na zagrebački Advent. Na kućici Rakijarnice na Fuliranju na terasi hotela Espalande, prodavat će svoje panettone na fete. 

Kroštula je ove godne napravila četiri panettonea, s unaprijeđenom recepturom (još više maslaca) i novim okusima. Kroštula radi moderni sourdough panettone, s vlastitim starterima, velikim rupama i specifičnim okusima gustog bogatog tijesta.

krostula-fuliranje
krostula-fuliranje-2

Osim lanjskih hitova, klasičnog i čokoladnog panettonea, ove godine izbacili su dva nova: panettone s mandarinom i bijelom čokoladom (sva hidratacija u ovom panettoneu dolazi iz svježih neretvanskih mandarina) i panettone sa slanim karamelom i čokoladnom glazurom. Ako dosad još niste uspjeli izboriti svoj primjerak Kroštulinog panettonea jer se uoči Božića rasprodaju munjevito, na Fuliranju možete probati cijeli njihov repertoar. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.