Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Tačev Restač na Fuliranju peče odležane steakove i domaće ćevape, kruh osigurava Bread Club, deserte Tea Mamut a vina Laguna

tac-fuliranje

Preksutra počinje Fuliranje na Esplanadinoj terasi, najvažnija gastronomska manifestacija ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa. A danas smo vidjeli dio Restačevog adventskog menija; Restač je, naime, adventska verzija popularnog zagrebačkog Tača, jednog od najboljih hrvatskih tradicijskih restorana.

esplanade
Fuliranje se ove godine održava na terasi Oleander zagrebačke Esplanade

Tač je, među ostalim, za Fuliranje pripremio odležane steakove iz butikne mesnice Black Konzuma u Radničkoj. Steakovi će se prodavati za 45 kuna za 100 grama, s tim da najmanja narudžba iznosi 200 grama. Osim vrhunskih steakova, Tač će peći ručno izrađene ćevape 10 u pola, koji su neusporedivo ukusniji od ćevapa iz mnogih zagrebačkih roštiljarni i fast foodova. Riječ je o reinkarnaciji starinskog načina izrade i posluživanja ćevapa.

Kruh i peciva za Tačevu adventsku kućicu osigurava zagrebački Bread Club, dok je za deserte zadužena popularna splitska slastičarka Tea Mamut, vlasnica slastičarne Oš kolač. Na Tačevoj će se kućici točiti vina porečke Lagune , jedne od najboljih istarskih vinarija.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.