Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Noel od srijede uvodi Adventski ručak od šest slijedova za 750 kuna po osobi

noel-adventski-rucak

Noel je prije pola godine ukinuo ručak, kako bi se kuhinja i servis mogli što bolje koncentrirati na večeru s degustacijskim jelovnicima. Koncept je profunkcionirao: Noel je cijelu jesen bio dobro popunjen, a vikendima se često nije mogao dobiti stol. Budući da je prosinac najjači restoranski mjesec u godini (tu ne računamo jadranske restorane, kojima su najprometniji srpanj i kolovoz), logično da je Noel za prosinac vratio i ručak. Ali ne obični ručak a la carte, nego ručak sa šestoslijednim  degustacijskim menijem.

Noelov Adventski ručak počinje krčkom pastrvom, rotkvom, hrenom i cous cousom. Slijede kruh i maslac, štrukli s tartufima i hobotnica s inćunima i crvenom blitvom. Za glavno jelo gosti mogu birati između telećih obraza u umaku od tune i jadranske bijele ribe sa smrčcima, a za desert između famozne Noelove dekonstruirane međimurske gibanice  i gianduje s limetom i đumbirom. Ručak, naravno, završava s petit fours.

Noelov Adventski ručak , koji košta 750 kuna po osobi (wine pairing stoji 350 kuna), posluživat će se od 1. prosinca do Badnjaka.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.