Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

POTVRĐENO Ultra Europe vraća se u Split nakon dvije godine pauze

ultra

Organiztori festivala Ultra Europe službeno su potvrdili da će se Ultra iduće godine održati nakon dvije godine pauze zbog pandemije. Ultra Europe promijenio je turistički identitet Splita i nekoliko godina donosio ozbiljan promet hotelima, ugostiteljima i taksistima ne samo u Splitu nego na cijelom srednjem Jadranu.

Ultra je Split pretvorila i u Airbnb grad kojim dominira fast food, ali nitko se ne žali što se festival vraća. Naprotiv. Slobodna Dalmacija prilično je euforičnim tonom prenijela informaciju da je potvrđeno održavanje idućeg izdanja festivala od 8. do 10. srpnja 2022. na Parku Mladeži, s dodatnim eventima na Braču, Hvaru i Visu. Ultra je specifična kao party festival koji se održava samo na premium destinacijama.

S više od 9 milijuna posjetitelja, Hrvatska je ove sezone proglašena najuspješnijom i najsigurnijom europskom turističkom destinacijom u 2021. godini, što je dodatni argument, piše Slobodna Dalmacija, a bit će zanimljivo vidjeti kako će hrvatski pandemijski stožeri izići na kraj sa zahtjevima sigurnog održavanja ovako masovnog događaja, na kojemu se očekuje publika iz 140 zemalja.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.