Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PREPORUČUJEMO Zvjezdina veganska majoneza Planet of Plants neočekivano je ukusna

majoneza-planet-of-plants

Zvijezda i PIK Vrbovec ove su godine predstavili sedam proizvoda iz veganske linije Planet of Plants. Radi se o burgeru, salami i sličnim zamjenskim proteinima i masnoćama, koji nas zapravo ne zanimaju. Volite li burgere, jedite prave burgere. Ne volite li meso jedite povrće, mahunarke i alge.

Danas smo u sasvim solidnom Konzumu na zagrebsčkom Cvjetnom trgu naišli na majonezu iz serije Planet of Plants. Kupili smo je iz čiste znatiželje, bez ikakvih očekivanja.  Pokazalo se, međutim, da je ova majoneza, napravljena bez jaja i s 33 posto manje masnoće, jedan od najuspjelijih Zvjezdinih proizvoda unatrag mnogo godina.

Ona je čvrsta, kremasta, ugodno kiselkasta i mnogo ukusnija od bilo koje majoneze iz Zvijezdina konvencionalnog programa, koji je ovih dana “obogaćen ” i nesretnom majonezom s okusom crnih tartufa.

Majoneza Planet of Plants frankensteinovski je proizvod koji, dakle, ne sadrži glavni sastojak majoneze, jaja, nego se temelji na suncokretovom ulju i ekstraktu riže. Ali riječ je o neočekivano dobrom frankensteinovskom proizvodu, koji pokazuje da Zvijezda još ima dosta znanja i krestivnosti. Majoneza Planet of Plants košta 16,5 kuna za tubu od 165 grama.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.