Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

JRE PASSION WEEK Navis i Dubravkin put do 16. studenog imaju specijalne menije

tin-sinozic

Hrvatska ekspozitura organizacije Jeunes Restaurateurs d’Europe prva u Europi pokreće Passion Week. Riječ je o programu koji je JRE Hrvatska osmislio s Mastercardom a osmišljen je kroz specijalne ponude u restoranima članovima JRE koje traju tjedan dana.

Passion Week, koji aludira na Fashion Week i koristi dio JRE slogana Talent & Passion, održat će se od 02. do 16. studenog u opatijskom Navisu i zagrebačkom Dubravkinu putu. Oba će restorana u tom tjednu uvesti specijalne trosljedne menije po cijeni od 700 kuna (bez pića) za goste koji plaćaju Mastercardom. Cijela ponuda vrijedi samo za goste koji plaćaju ovom karticom.

Navisov supertalentirani mladi chef Tino Sinožić Passion Week će obilježiti elegantnim kombinacijama temeljenima na lokalnim  sastojcima; raguom od sipe s gnudima od kravlje skute i pjenicom od paškog sira, fileom bijele ribe na kremi od celera i tonke, keljom punjenim dimljenim dagnjama i desertom od mrkve i svježeg sira. keljom 

Dubravkin put pripremat će hummus od cvjetače, tapenadu od maslina s hrskavcima od riže i dimljenom mljevenom paprikom, sporo kuhane teleće obraze i umak sa smrčcima u kremi od pastrnjaka i jabuke, a meni zatvara desert od kestena, pastrnjaka i kruške. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.