Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pod zidom se otvara 19. studenog, s novim chefom Matijom Pavlicom i potpuno novom vinskom listom

Zagrebački bistro Pod zidom za dva tjedna se ponovno otvara, prvi put u punom pogonu nakon izbijanja pandemije. Pod zidom ima novog chefa Matiju Pavlica , još jednog talentiranog chefa iz međimurskog kontingenta (kao i Matija Bogdan i Marko Palfi da nabrojimo samo neke). 

Matija Pavlic počeo je raditi u čakovečkim restoranima, prvi fine dining restoran bio mu je korčulanski De Canavellis. Matija Bogdan, s kojim je tamo radio jednu sezonu povukao ga je u londonski Ledbury, odakle se vratio u Hrvatsku i nastavio kuhati u dubrovačkom 360 dok je tamo radio chef Noela Bruno Vokal, zatim ponovno s Bogdanom u restoranu Mano a nakon toga u Barbieri’su. Prije dolaska u Pod zidom, radio je u restoranu i lounge baru Sabbia u Crikvenici. 

Osim novog menija, Pod zidom će se otvoriti s potpuno revidiranom vinskom kartom i listom destilata. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.