Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ministar Beroš nada se da Vlada neće uvesti covid potvrde za restorane i kafiće. Govori li istinu?

vili-beros

Ministar zdravstva Vili Beroš u četvrtak je izjavio kako se nada “da neće trebati potvrda za otići u shopping centar ili popiti kavu, no kako će se sve vidjeti sutra.”

Beroš se referirao na nagađanja da bi Stožer sutra mogao objaviti nove mjere za suzbijanje pandemije, točnije proširenu obvezu covid potvrda.

Jutarnji list objavio je neslužbeno da bi Vlada mogla uvati obvezne covid potvrde za ulazak u shopping centre, restorane, barove i kafiće.  “U ovom trenutku ima još niz drugih mjera gdje možemo pokušati onemogućiti daljnje širenje virusa,” rekao je Beroš bez daljnjih komentara na ovu temu.

Nešto ranije, ministar obrazovanja Radovan Fuchs odbio je mogućnost prelaska na online nastavu, a škole su trenutno glavna žarišta, tako da preostaje vidjeti hoće li Vlada nakon neobjašnjive pasivnosti pred najgorim pandemijskim valom dosad, širiti uporabu covid potvrda i na koji način. Današnje neslužbene informacije izgledaju kao još jedan u dugom nizu Vladinih probnih balona uoči objave novih mjera. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.