Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dubrovačka Ezza, restoran Interova centarfora Edina Džeke, zatvorila se poslije dva mjeseca. Ponovno otvaraju pred Božić

Edin Džeko velika je zvijezda svjetskog nogometa. Bosanskohercegovački centarfor koji trenutno igra u milanskom Interu, ima vilu u Dubrovniku pa je odučio ondje otvoriti restoran.

Pa je preuzeo prostor u Hvarskoj 2 iznad ulaza u Grad, u kojem je godinama boravila dubrovačka franšiza zagrebačkog Takenoka; Takenoko se povukao iz Dubrovnika tijekom pandemije. Pretkraj kolovoza Džeko je u bivšem Takenoku otvorio Ezzu, steakhouse i koktel bar koji je odmah postao poznat po wagyu odresku za 100 eura, što zapravo nije previše. U jednom groznom hvarskom restoranu preklani smo naišli na wagyu za 1200 kuna.

Ezza je počela raditi pretkraj kolovoza, da bi danas objavila kako se privremeno zatvara. Na njihovoj Facebook stranici piše da će se ponovo otvoriti 15. prosinca. I Ezzin primjer pokazuje koliko je Dubrovnik sezonska destinacija i koliko može biti riskantan za restoranske investitore.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.