Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Slatina je dobila jedan od možda najboljih street food lokala u Hrvatskoj. Vodi ga, naime, čuveni chef Goran Kočiš

kocis-kuhinja

Goran Kočiš, suosnivač i chef Michelinova Noela lani se odlučio vratiti u rodnu Slavoniju. Prvo je nekoliko mjeseci radio na imanju Višnjica, da bi zatim počeo planirati otvaranje ambicioznog nacionalnog restorana u Slatini.

No, kako se radovi na otvaranju većih restorana gotovo neizbježno produljuju, Kočiš je u Slatini u međuvremenu pokrenuo mali street food pod imenom Bistro 17.

Bistro 17 trenutno nudi pet jela: burger od suho odležavane govedine, burger od crne slavonske svinje, pileća krila, wok s black tiger kozicama i wok s piletinom. Pojedinačna jela koštaju između 45 i 60 kuna, a moguće je naručiti i Hedonist Box, meni s četiri jela za 160 kuna.

S obzirom na znanje, reputaciju, talent i profesionalizam gospodina Kočiša, koji je usput govoreći za vrijeme prvog lockdowna u okviru Noelova bistronomskog programa pekao neke od najukusnijih burgera u Zagrebu, vrlo je moguće da je Slatina upravo dobila jedan od najboljih street food lokala u Hrvatskoj. Bistro 17 radi od 17 do 21 sat, a hrana za van može se naručivati i izvan radnog vremena.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.