Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

MANIAC PUMPKIN CARVERS Ova dvojica rezbare bundeve kao nitko. I dijele dobre savjete

maniac-g

Tržnice i supermarketi napunili su se bundevama, počinju pripreme za Halloween. Možda je baš ove godine vrijeme da prerastete trokutaste oči i dosadne krezube osmjehe i zadivite ljude bundevom kakvu nikad nisu vidjeli. Tu u priču ulaze Maniac Pumpkin Carvers iz Brooklyna, atelje za rezbarenje bundeva na posve drugom nivou.  

Osnivači, Marc Evan i Chris Soria surađuju više od 20 godina. Temelj njihova današnjeg biznisa postavili su još u srednjoj školi, gdje su svake godine bili zaduženi za ekscentrične Halloween dekoracije. Obojica su završili Parsons School of Design i opsesiju Halloweenom s godinama kanalizirali u rezbarenje bundeva. 

Kroz pokušaje i pogreške razvili su svoj stil i tehnike i bundeve pretvoritli u umjetnički medij.  Glas se brzo proširio pa su Manijaci počeli dobivati i marketinške narudžbe. Rezbarili su bundeve za New York Yankeese, Food Network, Marhu Stewart, autokuće.  Tako je nastala kompanija Maniac Pumpkin Carvers, kreativni studio s jakim talentiranim umjetničkim timom specijaliziranim za rezbarenje isključivo lokalnih bundeva, iz organskog uzgoja naravno.

Njihove bundeve bile su izložene u MoMa-i, Whitney muzeju, o njima su govorili svi vodeći američki mediji i TV chefovi. Kad su pobijedili na Food Networkovim Halowwen Wars Maniac Pumpkin Carvers postali su globalno poznati. Njihova stručnost službeno je priznata kad je Marc Evan pozvan da bude sudac u Food Networkovom natjecateljskom showu Outrageous Pumpkins. Na svojoj stranici, s koje smo prenijeli sve ove podatke, Maniac Pumpkin Carvers objavljuju i videa na kojima se vidi kako rezbare spektakularne bundeve i savjete koji će vam pomoći da i vi Halloween pretvorite u umjetnički performans. 

Halloween

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.