Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SURFIN’ CHICKEN Surf’n’Fries potpisao ugovor s Walmartom. Najavljuju otvaranje 300 lokala u Americi

colak-chicken

“Stigao je i taj dan! Surf’n’fries krenuo je u osvajanje Amerike!” objavio je na svom Facebook profilu Andrija Čolak, suosnivač najuspješnije hrvatski franšize, riječkog Surf’n’Friesa. Čolak je objavio kako je Surf’n’Fries krajem prošle godine potpisao ugovor s Walmartom, najvećim maloprodajnim lancem na svijetu, koji će im omogućiti da u Americi otvore više od 300 lokala. Čolak kaže da nijednom europskom brendu dosad nije uspjelo sklopiti ugovor s Walmartom a “kamoli graditi nacionalni QSR lanac u Americi”

“Mi smo uspjeli zbog pravog timinga, pravih ljudi s kojima smo radili i koncepta u koji smo beskrajno vjerovali. Bili smo voljni napraviti mnoge promjene poput proširenja menija u tzv. ‘full menu’ što znači da imamo sve od doručka preko chicken burgera, pa do deserta.

Također, zbog specifičnosti tržišta morali smo promijeniti i ime jer Surf u Americi podrazumijeva riblje proizvode, a naše pozicioniranje je u chicken segmentu, tako je nastala surfajuća kokoš odnosno SURFIN’ CHICKEN.” Odluka o promjeni imena, napisao je Čolak, nije bila laka, ali ako se stvari u Americi budu odvile kako planiraju, Surf’n’Fries ide na sasvim novi nivo u svojoj kategoriji. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.