Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Martha Stewart u 80-toj otvara svoj prvi restoran. U Las Vegasu

Dugo se pričalo ali malotko je vjerovao. Sada je potvrđeno, Martha Stewart, legenda televizijskog kuhanja i žena kojoj je posvećen cijeli jedan liku Orange Is the New Black, u 80. godini otvara svoj prvi restoran. Vijest je objavio američki portal Eater, koji piše da je Marthina firma zatražila dozvole za uređenje restorana u Las Vegasu. Restoran bi se trebao otvoriti iduće godine.

Lokalni portal VitalVegas pisao je da će joj partner biti najbolji prijatelji i partner u showu Poltuck Dinner Snoop Dogg, ali on se u dokumentaciji o restoranu ne spominje.

Budući da Martha Stewart trenutno ne želi komentirati vijest o restoranu, dostupne su samo glasine. Koje kažu da će se restoran baviti francuskom kuhinjom i radit će u casinu hotela Paris na lasvegaškom Stripu. Na istom potezu restorane imaju Gordon Ramsay, Guy Savoy i Nobu. 

Martha Stewart je velika američka zvijezda, koja je sedamdesetih godina počela graditi poslovno carstvo svih mogućih medijskih sadržaja (knjige, magazini, TV programi), usmjerenih prema kućanicama i vezanih uz obitelj.

Njena inače besprijekorna poslovna karijera nakratko je prekinuta petomjesečnom zatvorskom kaznom, jer se prije desetak godina bila upustila u insajdersko trgovanje dionicama, i to zbog relativno malog novca. Po izlasku iz zatvora vratila se u biznis i ostala jedna od najbogatijih Amerikanki.

Martha Stewart najpoznatija je kao svojevrsna nasljednica Julije Child, žene koja je pedesetih i šezdesetih godina naučila Ameriku kuhati. Njene kuharice iz osamdesetih godina postigle su senzacionalan uspjeh: prije no što je počela pisati kuharice, ova je Poljakinja (Stewart je prezime supruga s kojim se rastala početkom devedesetih) desetak godina vodila vrlo uspješan catering. Otvoriti prvi restoran u 80-toj zvučalo bi u najmanju ruku pretahtjevno za mnoge, ali ne i za Marthu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.