Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Beljska buteljirana Graševina s navojnim čepom trenutno se u Sparu prodaje za 22 kune, što je naljbolja vrijednost za novac u Hrvatskoj

belje-vina-7

U nedjelju smo u Sparu u Banjavčićevoj vidjeli zelenu butelju beljske Graševine iz 2020. po cijeni od 21,99 kuna. Nažalost, na polici je ostala još samo jedna boca, koju smo odmah kupili.

Danas smo u Sparu u Branimirovoj vidjeli još nekoliko boca po toj smiješnoj cijeni, pa smo ih sve pokupovali Beljska kvalitetma Graševina u zelenoj, redizajniranoj boci s navojnim čepom, jako je dobro svakodnevno vino prepuno voća i s dosta svježine.

Njena normalna cijena kreće se između četiri i pet eura, koliko koštaju i druga vina sličnog ranga kvalitete, poput Graševine i Bijelog pinota Iločkih podruma i Korčulanke zadruge Blato. No, beljska je Graševina u Sparu trenutno za trećinu jeftinija, što je čini zaista nevjerojatnom vrijednosti za novac.

Za malo više od 100 kuna možete kupiti pet butelja zaista dobrog vina, koje iz godine u godinu osvaja medalje na relevantnim međunarodnim natjecanjima.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.