Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Na tržište je stigao začin s okusom Twix čokoladica. Navodno izvrsno ide uz ljuta pileća krilca i mladi luk

twix-g

Veliki američki proizvođač začina B&G Foods u suradnji s korporacijom Mars izbacio je na tržište začinski prah s okusom Twix čokoladica. Začin nazvan Twix Shakers Seasoning Blend zapravo otvara novu kategoriju proizvoda, začina inspiriranih poznatim brendovima koji se mogu koristiti za najrazličitija jela. B&G Food je pozvao korisnike da ga testiraju na svoj mogućoj hrani, od deserata do pečenog mesa.  

“Oduševljeni smo što možemo predstaviti prvu začinsku mješavinu inspiriranu popularnim čokoladicama,” rekao je direktor za brendove B&G Foodsa Steve Finnie, “Kupci u ovom proizvodu mogu očekivati sve što vole u Twixu. Slatkiši i začini mogu se kombinirati u novu kategoriju, i vjerujemo da će potrošači pronaći niz novih načina za uživanje u svojim omiljenim poslasticama.” 

Twix Shakers Seasoning Blend trenutno se prodaje samo u jednom američkom lancu trgovina, a od prvih tjedana rujna počinje šira distribucija. Naravno, najviše prijedloga za korištenje Twix začina stiglo je kroz recepte za slastice, od sladoleda i vafla do raznih pita i čokoladnih kolača, ali neočekivano puno Amerikanaca prijavilo je da im se Twix pokazao savršenim začinom za ljuta pileća krilca i uz mladi luk.  

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Na tržište je stigao začin s okusom Twix čokoladica. Navodno izvrsno ide uz ljuta pileća krilca i mladi luk

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min