Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na tržište je stigao začin s okusom Twix čokoladica. Navodno izvrsno ide uz ljuta pileća krilca i mladi luk

twix-g

Veliki američki proizvođač začina B&G Foods u suradnji s korporacijom Mars izbacio je na tržište začinski prah s okusom Twix čokoladica. Začin nazvan Twix Shakers Seasoning Blend zapravo otvara novu kategoriju proizvoda, začina inspiriranih poznatim brendovima koji se mogu koristiti za najrazličitija jela. B&G Food je pozvao korisnike da ga testiraju na svoj mogućoj hrani, od deserata do pečenog mesa.  

“Oduševljeni smo što možemo predstaviti prvu začinsku mješavinu inspiriranu popularnim čokoladicama,” rekao je direktor za brendove B&G Foodsa Steve Finnie, “Kupci u ovom proizvodu mogu očekivati sve što vole u Twixu. Slatkiši i začini mogu se kombinirati u novu kategoriju, i vjerujemo da će potrošači pronaći niz novih načina za uživanje u svojim omiljenim poslasticama.” 

Twix Shakers Seasoning Blend trenutno se prodaje samo u jednom američkom lancu trgovina, a od prvih tjedana rujna počinje šira distribucija. Naravno, najviše prijedloga za korištenje Twix začina stiglo je kroz recepte za slastice, od sladoleda i vafla do raznih pita i čokoladnih kolača, ali neočekivano puno Amerikanaca prijavilo je da im se Twix pokazao savršenim začinom za ljuta pileća krilca i uz mladi luk.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.