Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ASIA BEER CHALLENGE Varionica osvojila dva zlata, srebro i broncu na najprestižnijem azijskom ocjenjivanju piva

Kad se uzmu u obzir veličina azijskog tržišta, tamošnja potrošnja piva (najveća na svijetu 12 godina zaredom) i broj prijavljenih piva iz cijelog svijeta, četiri medalje koje su njihova piva osvojila na Asia Beer Challengeu, najprestižnijem azijskom ocjenjivanju piva, zasigurno su jedan od najvećih dosadašnjih uspjeha craft pivovare Varionica. 

Zlatnu medalju u kategoriji American IPA osvojio je Haker black hat edition, Varioničina kolaboracija sa zagrebačkim veteranima IT  industrije tvrtkom Combis, drugo zlato otišlo je Pale Aleu, srebro je osvojila Siesta session IPA a brončanu medalju Pop!Lager.

Piva se na Asia Beer Challenge ocjenjuju po vrlo strogim kriterijima na slijepom kušanju, a u konkurenciji su redovito moćni brendovi poput Rodenbacha, Palma, Hopstera, Hofmeistera i drugih. 

“Nisu ovo naše prve medalje i drago nam je da smo zadržali visoki standard kvalitete“ – rekao je suvlasnik Davor Simičić. “Izravno se natječući s najboljim i najvećim izborom pivskih uzoraka poslanih na Asia Beer Challenge, naše samopouzdanje je potvrdio i Odbor za ocjenjivanje Asia Beer Challenge. Medalje nisu slučajne nego su odraz naše ljubavi prema pivu i predanosti kvaliteti, veliki je ovo uspjeh cijelog našeg tima,” ističe suvlasnik i glavni pivar Matija Mrazek.  “Presretni smo što možemo podijeliti ove prekrasne vijesti.”

Sve rezultate Asia Beer Challengea možete ogledati OVDJE 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.