Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Za deset dana u Španskom se otvara Z centar, shopping mall na 75 tisuća kvadrata s deset restorana

12.08.2021., Zagreb - Radovi na novom trgovackom centru - Z CENTAR u zagrebackom naselju Spansko privode se kraju. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Zagreb. 26. kolovoza dobiva još jedan shopping centar. Riječ je o kompleksu blago rečeno neobične arhitekture , na zapadnom izlazu iz grada na kraju velikog naselja Špansko.

Na zagrebačkom zapadu postoji već niz shopping centara i golemih supermarketa, tako da će sa Z centrom taj dio grada definitivno postati središte masovnog shoppinga.

Z centar imat će oko 60 trgovina. Uglavnom se radi o uobičajenim brendovima za shopping centre, uključujući i neke diskontne dućane. Z centar trebao bi ugostiti čak deset restorana, no iskustvo nas uči da shopping mallovi često imaju puno problema s restoranskom ponudom.

U novom shopping centru trebalo bi se otvoriti i više kafića, a posebnu bi atrakciju mogao predstavljati Hall of Game, gaming arena na 1400 kvadratnih metara, za koju se tvrdi da je najveća u Zagrebu. I otvaranje Z centra pokazuje kako je, u očima investitora, zapadni Zagreb trenutno najpropulzivniji dio glavnog grada

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.