Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SpaceX traži barmena za astronaute i radnike na lansiranoj bazi. Evo što zahtijevaju

spacex-barmeni

Spaceport je jedna od dvije baze za testiranje raketa svemirske kompanije SpaceX Elona Muska. Nalazi se u Novom Meksiku i u njoj su upravo raspisali natječaj za novootvoreno radno mjesto. SpaceX traži barmena/miksologa za astronaute, zaposlenike baze i posjetitelje.   

“Tražimo strastvenog, iskusnog barmena koji se želi pridružiti našem kulinarskom timu,” piše u pozivu za prijave, “SpaceX ima niz lokala i formata hrane za svoje zaposlenike i ponudu želi značajno širiti. Tražimo kandidate s vrhunskim miksološkim iskustvom, po mogućnosti stažem u resortima, barovima i restoranima s punom uslugom”.

Od novog barmena očekuje se da priprema pića uključujući i craft koktele, da održava konzistentnu kvalitetu i usklađuje ponudu s restoranskim menijima, procijama i smjernicama o kontroli otpada, da osigura “pristojnu i informativnu uslugu” održava organizaciju i higijenu. Minimalne kvalifikacije su  dvije ili vioše godina radnog iskustva u pripremi koktela u baru ili restoranu, poželjne kvalifikacije su iskustvo rada u restoranu, iskustvo u pripremi koktela (“handcrafted”) u resortima, znanje o pairingu pića i jelovnika, iskustvo s visokim brojem radnih sati, dnevnim promjenama menija, izražene komunikacijske vještine, pismene i verbalne, posjedovanje ili spremnost na nabavljanje svih potrebnih dokumenata za rad s hranom. 

Na detaljnom popisu su i “dodatni zahtjevi” poput sposobnosti neprekidnog stajanja četiri i više sati, rad u svim postojećim smjenama, prekovremeno i vikendom po potrebi, “sposobnost čestog saginjanja i podizanja predmeta,” neprekidni ručni rad na: rezanju, miješanju, struganju i ribanju.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti OVDJE 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.