Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Albert Adria i Alain Ducasse zajedno otvaraju restoran u Parizu

adria-ducasse

Albert Adria i Alain Ducasse na svojim društvenim profilima objavili su novi zajednički projekt. Otvaraju restoran u Parizu. Zasad će to biti privremeni restoran koji će raditi 100 dana godišnje od iduće jeseni. Bude li uspješan, postat će stalni projekt, piše Fine Dining Lovers.

Detalje još ne žele objaviti, pozivaju se na 31-godišnje prijateljstvo započeto kad se Adria prvi put pojavio u Ducasseovom monegaškom restoranu Louis XV koji je tada tek dobio treću Michelinovu zvjezdicu. Putevi su im se ponovno spojili nedavno, na sasvim drugi način, nakon što je Adria zatvorio svoju restoransku grupu elBarri, a Ducasse pričao da bi nakon razlaza s hotelom Plaza Athenee mogao otići raditi u Barcelonu.

Njihova nova objava iznenadila je sve. Veliko pitanje je kako će dvojica tako različitih chefova, jedan avangardni drugi klasičan, predstavnici dviju generacija i dviju gastronomija, svoje ideje spojiti u jedan koncept, stil i format. Rezervacije bi trebale biti otvorene krajem kolovoza.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.