Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Onda kad je Paul Gascoigne u restoranu skočio u akvarij po svog jastoga

gascoigne-jastog

Nogometna legenda Paul Gascoigne u intervjuu tabloidu Sun prije par dana je ispričao kako je jednom u restoranu uskočio u akvarij da uzme jastoga kojeg je naručio, jer mu se više nije dalo čekati da mu ga donesu. 

Iznerviran sporošću servisa, Gascoigne se u odijelu bacio u vodu i izvadio jastoga. “Otišao sam u neki fancy restoran i naručio jastoga jer sam vidio golemi akvarij s jastozima. Pokazao sam kojeg želim ali trebala im je vječnost da ga skuhaju. Mislio sam si, što ovi rade, uzet ću ga sam,” ispričao je Gascoigne Sunovim novinarima.

“Uskočio sam u akvarij u svom najboljem odijelu.” Bilo je to, pojasnio je, u jednom rimskom restoranu negdje 90-tih, kad je igrao za Lazio. “Trebalo je malo plivati po tom akvariju da ulovim jastoga koji mi se svidio. Kad sam ga konačno ulovio, pojeo sam ga onako u mokrom odijelu.” Prankovi sa životinjama i ribama s godinama su postali Gascoigneov zaštitni znak, nisu ih bili pošteženi niu Tottenhamu, Newcastelu ni Evertonu.

Jednom je suigračima u Newcastleu ubacio mrtve ribe u luksuzne automobile, što su ovi shvatili tek kad im se iz auta počeo širiti nesnosan smrad. Jednom je na trening Spursa došao s nojem, i oteo labuda s golf terena u Škotskoj. U Italiji je kraj svoje vile uhvatio zmiju i stavio je u džep svom suigraču iz Lazia. Šteta da tada nije bilo pametnih telefona i društvenih mreža

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.