Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Paris Hilton je dobila kulinarski show na Netflixu

cooking-with-paris-g

Paris Hilton lani je na YouTubeu pokrenula Cooking With Paris. Tada smo napisali da je teško reći jesu li epizode snimljene u njenoj netaknutoj kuhinji zabavna parodija ili znak da je taj žanr propao. Kao što znamo, žanr kuharskog showa nije propao, naprotiv, sve je popularniji iako kvaliteta emisija često nije veća od ove koju je snimila Paris. No, mora se priznati da je Cooking With Paris na čudan način bio osvježenje, jedno od onih koje nije lako objasniti.

Čini se da nismo bili usamljeni u tom dojmu. Osim milijuna pretplatnika na YouTube kanalu Paris Hilton, Cooking With Paris očito se svidio i TV profesionalcima. Kulinarski show Paris Hilton od 4. kolovoza prikazivat će se na Netflixu. Ako već moramo određivati žanrove, Cooking With Paris je punokrvni glam trash.

Ne zna se kako će točno izgledati verzija na Netflix, ali u prvoj epizodi na YouTubeu Paris se, recimo, u svojoj dobro opremljenoj kuhinji pojavila u casual izdanju, s crnim rukavicama (u kojima će cijelo vrijeme kuhati) i psićem odjevenim u Chanel pregaču.“Tko god me poznaje zna da sam fantastična kuharica, ” kaže Paris, dodajući da je kuhati učila kao djevojčica, pomažući mami u kuhinji.

Dok priča kako je bila je fascinirana umijećem s kojim je njena mama pripremala špagete i lazanje, na kuhinjskom otoku su strateški raspoređene kutije Barilline tjestenine i Galbanijevih sireva, lepezasto složene kuhinjske krpe sa sloganima poput “Kraljica svega” i figurice Paris Hilton. Ostatak epizode možete pogledati OVDJE

Koliko se dosad zna, Paris Hilton će na Netflixu u goste pozivati slavne prijatelje i kuhati za njih, s namirnicama koje ne poznaje, s nepoznatim receptima i pomagalima. Planirano je šest 30-minutnih epizoda u kojima će reality diva “prigrliti svoju novu domaćinsku stranu” dok “uči sotirati, markirati i ribati, pokazujući svoju kuharsku ekspertizu (ili njeno odsustvo) u glamuroznoj odjeći za kuhanje i, vjerojatno stvarnim, vještinama ugošćavanja. Paris Hilton je izvršna producentica showa, s Aaron Saidmanom, Eli Holzman i Rebeccom Hertz, show potpisuju  The Intellectual Property Corporation i Industrial Media company. Želite li doznati više o razlozima karijernih zaokreta Paris Hilton, pogledajte njezin zanimljivi dokumentarac This is Paris.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.