Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Počela je Foodbalerka na Tuškancu, najveći nogometni party u Zagrebu

atmosfera

U petak 11. lipnja na platou Tuškanac počela je četvrta po redu Foodbalerka, najpopularniji zagrebački nogometni-gastro-glazbeni festival. S Foodbalerkom na Ribnjaku prije osam godina tim Kokoš ili Jaje pokrenuo je trend dobrih food festivala, koji je nastavljen s Fuliranjem u Tomićevoj, i kulminirao s Fuliranjem, Burger Festivalom, Jungleom i ostalim događajima na Strossmayerovu trgu, koji su nahranili i zabavili par milijuna posjetitelja.

Ovogodišnja Foodbalerka posvećena Euru, obilježava novu fazu na toj sceni, nakon što su odlukom gradskih i državnih institucija gotovo svi festivali sa zagrebačke Zelene potkove iseljeni. Nova lokacija u tuškanačkoj šumi donekle mijenja ambijent Foodbalerke, ali ponuda i atmosfera su prepoznatljivi.  

foodbalerka-2021
Grill & Chill zona

Foodbalerku 2021. otvorio je Dino Dvornik Tribute Band, a nastavlja serija DJ-a, chefova i barmena. Hranu za gledanje utakmica osiguravaju Asian Garden s Markom Palfijem, Institut za burgere Mate Jankovića, El Toro s latino street foodom, prvi put izvrsni indijski Namaste i Udruga Chef Kuha Doma, Robert Hromalić i Le kolač ogovoran je za sladolede i kolače. Još važnije čine se kućice-barovi, među kojima je ove godine ginocentrični A most unusal garden i pouzdani Gingle Bells. Utakmice se gledaju na velikim ekranima, nije vruće i jako je veselo. 

Foodbalerka

Plato Tuškanac

ponedjeljak-petak 14:00-23:00

subota-nedjelja 11:00-23:00

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.