Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

VINART GRAND TASTING U četvrtak pred MSU počinje neograničeno kušanje vina nekih od najboljih hrvatskih vinara

vinart-grand-tasting

Ovogodišnje izdanje Vinart Grand Tastinga, najvažnije hrvatske vinske manifestacije, održat će se na novoj lokaciji i u ponešto drugačijem obliku. Umjesto velikog dvodnevnog vikend tastina u Laubi, Vinart će se održati kao veliki vinski shop i kušaonica na otvorenom na platou ispred zagrebačkom Muzeja suvremene umjetnosti.

Vinart Grand Tastingse unatrag nekoliko godina nametnuo kao najvažniji nacionalni vinski sajam, na kojem su vinari zaista uživali nastupati. Vinart je sajam gdje se vina mogu probati u relativno korektnim uvjetima, i gdje se usprkos velikom broju posjetitelja uvijek može donekle mirno razgovarati, i kupovati vina po prijateljskim cijenama.

Na ovogodišnji Vinart Grand Tasting dolazi 120 ponajboljih vinarija iz Hrvatske, moći će se kušati i neka od zanimljivijih uvoznih vina domaćih distributera, a vina će se moći kupovati u sajamskom Outletu po podrumskim (proizvođačkim) cijenama. Ulaznica košta 150 kuna za neograničeno kušanje vina, a u nju je uključeno 40 kuna za kupovinu vina. 

VINART GRAND TASTING

3. i 4. lipnja 2020.

12:00 – 19:00

Cijena ulaznice 150 kuna

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.