Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Prije par mjeseci Udruga ugostitelja borila se za prava ugostitelja. Sad organizira lažne svadbe

lazna-svadba

Jučer je održana i druga besmislena probna manifestacija uoči ublažavanja mjera 1. lipnja. Poslije večere u neboderu  u Strojarskoj na red je došla i “svadba” u golf klubu Riverside.

I na “svadbi” su, kao i na večeri, mogli sudjelovati samo oni koji su dvaput cijepljeni ili su preboljeli koronu, tako da je epidemiološka vrijednost tog događaja ravna nuli, osim ako Stožer  ne misli da bi se u Hrvatskoj mogao dogoditi sejšelski fenomen ( Sejšeli imaju 60 posto cijepljenih i značajan rast novozaraženih; skoro svi Sejšelci cijepljeni su jednim kineskim cjepivom).

Nadalje, jučerašnja “svadba ” ne može imati nikakav pozitivan propagandni učinak za organizatore vjenčanja. Razmišljate li možda o vjenčanju, biste li se odlučili vjenčati zato što ste u medijima vidjeli izvještaje s probne “svadbe”? Očito je, dakle, da je sinoćnja “svadba” bez maski još gora i mnogo kičastija bedastoća od večere bez maski.

No, oba su događaja zanimljiva iz drugog, dosta ozbiljnijeg razloga. Naime, prije samo nekoliko mjeseci Nezavisna udruga ugostitelja dosta se žestoko borila za prava ugostitelja, bilo da je riječ o radnom vremenu ili smanjivanju PDV-a. Onda se promijenilo vodstvo Udruge.

Pod sadašnjim vodstvom Nezavisna udruga ugostitelja postala je servis Božinovićeva Stožera i Plenkovićeve Vlade, koji se umjesto borbom za strukovna prava bavi organizacijom lažnih svadbi i večera.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.