Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Uje je lansiralo novu Selection liniju zdravih grickalica – krekere i namaze bez aditiva i glutena

uje-kombo

Uje, brend poznat po lancu domaćih oleoteka i delikatesa, ovih je dana na tržište izbacio novu linju zdravih grickalica. Pandemija je ubrzala trendove. Istraživanja pokazuju da smo u zadnjih godinu dana počeli jesti više grickalica nego ikad, ali i tražiti sve zdravije opcije u grickalicama.

uje-snackovi

Dva  glavna trenda, prirodni lokalni sastojci bez aditiva i grickalice bez glutena, Uje je objedinilo u novim Uje selection proizvodima. Riječ je o krekerima sa sezamom i suncokretom, krekerima s medom i ružmarinom i krekerima s crnim maslinama koji dolaze i u bezglutenskoj varijanti.  

U kolekciji namaza na krekere su humus, zelene i crne masline, šalša, ljuta šalša, namaz od batata i zelene masline u raznim pakiranjima, uključujući kombo humusa i zelenih maslina s krekerima ili taralinima, još jednom popularnom snacku Uja.  

uje-namazi

Linija Uje Selection nastavak je razvoja zdravih grickalica koji je Uje započelo u suradnji s Crotia Airlinesom i nekoliko manjih charter tvrtki. Ove godine najavljuju suradnju s još nekoliko poznatih aviokompanija.  aviokompanija.  

uje-krekeri

Vrijednost globalnog tržišta zdravih grickalica prešla je 80 milijardi eura, s projekcijama rasta na 108 milijardi do 2027. godine. Grickalice sve više ulaze u segment nutricionistički poboljšane hrane, gourmet proizvoda pa čak i funkcionalne hrane.

Od bezglutenskih i organskih proizvoda do upcyclinga, zdrave grickalice trenutno su jedna od glavnih fronti na kojima industrija uvodi velike promjene kako bi zadovoljila sve veće potrebe kupaca za osvještenijim proizvoda u svim kategorijama. Nakon pionirskog poduhvata s brendiranim vrhunskim maslinovim uljima Brachia i lancem oleoteka s kojim su u Hrvatskoj utemeljili destinacijsku maloprodaju, Uje s novim linijama zdravih snackova dovodi još jedan relevantan svjetski trend u domaći mainstream. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.