Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Neki jako ugledni chefovi odbili su sudjelovati u novom hrvatskom Masterchefu

celebrity-masterchef1

“Ovog sam proljeća prošao obje audicije za suca u Masterchefu. Na kraju sam odbio angažman. Prvo, novac nije osobit s obzirom na opseg posla. Ne znam zašto producenti misle da za te iznose mogu dobiti dobre kuhare. Drugo i mnogo važnije, Nova TV zapravo ne traži ozbiljne chefove. Oni žele da članovi žirija budu showmani koji će se pokoravati ne baš pametnom scenariju. Triput sam razmislio, pa sam odlučio da u svemu tome ne želim sudjelovati. Ja sam ipak kuhar koji poštuje svoj posao.”

Sve nam je ovo ispričao jedan od najuglednijih hrvatskih chefova koji poslije dvije audicije nije htio sudjelovati u novoj sezoni Masterchefa, za koju se još ne zna kad počinje. Naš je sugovornik definitivno u pravu (on nije jedini koji je odbio novi Masterchef). 

Premda je Masterchef neusporedivo seriozniji format od RTL-ova Tri, dva, jedan – kuhaj! u hrvatskom se izdanju i taj internacionalni show često pretvarao u trećerazredni reality, koji nije donio ništa dobro ni jednom poznatom kuharu koji je sudio u domaćem Masterchefu. 

Zaista bi bilo dobro da se producenti hrvatskih gastroformata barem malo uozbilje, i da prestanu proizvoditi sate i sate trećerazrednog sadržaja.

Jer, za sezonu ili dvije više neće moći pronaći ni jednog chefa ili bilo kojeg drugog  protagonista gastro scene koji bi želio sudjelovati u njihovim projektima.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.