Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zlatan Ibrahimović uhvaćen u milanskom restoranu usred lockdowna

ibrahimovic

Zlatan Ibrahimović upao je u nevolju. Zvijezda Milana i regionalni ambasador Lombardije za borbu protiv covida, uhvaćen je kako usred lockdowna, u crvenoj zoni, uživa u večeri u Michelinovom resotranu Tano Passami l’Olio. Ibrahimović je covid prebolio prije nekoliko mjeseci pa vjerojatno nije ugrožen, ali skandalizirao je Talijane arogancijom prema talijanskim mjerama i ulozi ambasadora.

Ibrahimović je, prema izvoru koji je priču i fotografije objavio na portalu Fanpage.it,  u milanski restoran došao s društvom u kojemu je bio i bivši Milanov igrač Ignazio Abate, potrošili su oko 300 eura po osobi. Novinarima je sve potvrdio chef restorana Tano Simonato, koji kaže da je bila riječ o praktički privatnom intimnom druženju na koje su ga pozvali Ibrahimović i prijatelji. Tvrdi da ništa nisu jeli nego su se kratko zadržali radi par čaša vina, iako e na fotografijama kraj Ibrahimovića vidi pribor za jelo.

Kad su novinari Simonatu rekli da restoran svejedno nije smio raditi jer se nalazi u zoni potpunog lockdowna, on je, piše Fanpage, počeo vikati: “Ma koji vam je kurac s tom pandemijom…prestanite me jebati s pandemijom!” Razgovor je tu završio. Podpredsjednica Lombardije Letizia Moratti najavila je da će Ibrahimovića brisati s liste ambasadora regije.

Još jedan divan detalj u ovoj priči je činjenica je restoran Tana Simonata, koji je otvorio se samo za Ibrahimovića i društvo, dio ugostiteljske inicijative IoApro, koja se bori za veću pomoć države i ublažavanja mjera prema ugostiteljima.  Delegaciju bi ovih dana trebao primiti talijanski premijer Mario Draghi, bit će to zanimljiv razgovor nakon Ibrahimovićeve solo večere u Milanu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.