Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Poslije ispada s tužbom protiv novinara, direktor Hrvatske turističke zajednice morao bi dobiti otkaz

turizam

Hrvatska turistička zajednica postoji da bi privlačila što više turista u Hrvatsku. To je njena glavna svrha. Da biste privlačili turiste morate biti simpatični, dobri i šarmantni . Ne smijete biti maliciozni i osvetoljubivi. Ne smijete biti Grinch. Ne smijete biti represivni, pa stoga ne smijete ni tužiti novinare koji se s vama ne slažu.

Državne tužbe protiv medija značajno narušavaju imidž bilo koje zemlje, njene Vlade. vlasti ili drugih državnih institucija. Loš imidž može utjecati na određen broj potencijalnih naših gostiju da ne dođu u Hrvatsku.

Tužbom protiv Paula Bradburya, vlasnika portala Total Croatia News, vodstvo Hrvatske turističke zajednice negativno je utjecalo na imidž Hrvatske kao turističke destinacije. I to u drugoj sezoni zaredom u kojoj se borimo doslovno za svakog gosta.

Zbog tog nevjerojatnog ispada, koji je u potpunom neskladu s  elementarnom turističkom komunikacijskom politikom, direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić odmah bi morao dobiti otkaz. Na potezu je ministrica turizma.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.