Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Bar u Los Angelesu prodaje burgere za 2000 dolara. Ali uz burger dolazi i Bentley

burger-bentley-g

Ako ste nakon desetaka članaka o preskupim gourmet burgerima s nemogućim dodacima pomislili da ste pročitali sve o pretjerivanju u ovom inače bazičnom žanru, uzalud ste se nadali. 

U Los Angelesu ovih dana granicu pomiču puno dalje od zlatnih listića, tartufa i rijetkih vrsta wagyu govedine. Michelinov chef David Myers u svom novom burger baru Adrift od 12. do 15 travnja burgere prodaje za 2000 dolara. Cijena je zapravo realna, jer gosti uz burger dobivaju i novi Bentley GTC.

bentley

Riječ je o Bentleyevoj marketinškoj akciji koju su organizirali u partnerstvu s Meyersom povodom otvorenja njegova novog burger bara lokala na Venice Beachu. David Meyers je jedan od omiljenih  chefova losanđeleske restoranske publike.

Zainteresirani kupci mogu pokupiti Bentley u Beverly Hills Car Rental shopu, a kad uključe GPS on će ih usmjeriti u Meyersov burger bar gdje će ih snabdjeti superluksuznim burger menijima za ostatak dana i uživanja u vožnji. Sami burgeri su uglavnom kič, napravljeni su sa sirom s tartufima, tonom zlatnih listića i velikom žlicom kavijara. Isti meni bez Bentleya u Adriftu će se povremeno prodavati za 250 dolara. Normalna cijena burgera kod Davida Meyersa je desetak dolara. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.