Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NOVO DNO Suci Tri, dva, jedan – kuhaj! tvrde da su inćuni vegetarijanska hrana

321-kuhaj-suci

Najgori hrvatski natjecateljski kulinarski show svih vremena Tri, dva, jedan – kuhaj! ovog je tjedna zabilježio novi rekord u ignoranciji. Tijekom večeri posvećene vegetarijanskom kuhanju  jedna je natjecateljica napravila musaku s inćunima. Sudac Ivan Pažanin zbunjeno ju je upitao zašto je koristila inćune kad je zadatak vegetarijansko jelo, a natjecateljica je odgovorila da, eto, njen brat koji je vegetarijanac jede i inćune.

Suci su prihvatili i odgovor i jelo, objasnili da se inćuni mogu koristiti jer zadatak nije bilo vegansko nego vegetarijansko jelo, zaključili da su inćuni vegetarijanska namirnica i još pohvalili natjecateljicu za znalažljivost.

Naravno, vegetarijanci ne jedu meso životinja. Oni jedu mliječne proizvode. Oni mogu jesti jaja. Ali, ne jedu ribe, govedinu, piletinu niti meso bilo koje  ubijene životinje. Oni ljudi koji ne jedu meso a jedu ribu zovu se peskatarijanci (ili peskatari) a ne vegetarijanci. Proglasiti inćune vegetarijanskom hranom najgori je mogući prezir prema elementarnom znanju o hrani, kakav nismo očekivali čak ni od trash televizije poput RTL-a.

Epizoda 34 / Sezona 8 – RTLplay

Pogledaj besplatne videosadržaje programa Tri, dva, jedan – kuhaj! na RTLplay. Pogledaj video Epizoda 34 / Sezona 8

Baš nas zanima što slijedi. Hoće li, primjerice, Tri, dva, jedan – kuhaj! proglasiti i janjetinu vegetarijanskom  hranom, kao u bosanskim vicevima? Ili vino bezalkoholnim pićem? Ili pivo rakijom? U toj emisiji ništa nije nemoguće.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.