Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Proizvodi iz Metroa stigli su na Pauzu. Brzom dostavom i bez Metro kartice dostupno je više od 500 proizvoda

METRO i Pauza

Nakon što je s Foodie Clubom širokoj publici otvorili golemu ponudu proizvoda za ambicioznije kuhanje, METRO je sada pokrenuo i dostavu, u suradnji sa servisom Pauza. Kupci će na Pauzi moći naručiti više od 500 proizvoda, a ponuda će se prilagođavati potrebama i preferencijama publike.

Jedan od zanimljivijih segmenata ponude su METRO-ove marke namijenjene profesionalnim kuharima. U vrlo kratkom vremenu, Metro je od brenda koji je u Hrvatskoj bio uglavnom fokusiran na ugostiteljstvo svoju ponudu odlučio približiti i svim ljubiteljima dobre hrane i kuhanja, pa je od sada specifična ponuda poput burgera od irske janjetine, raznih rezova govedine, AZRRI-jevih proizvoda od boškarina i veganskih proizvoda poput Beyond Burgera dostupna svima. Za naručivanje preko Pauze, naime, kupcima ne treba METRO kartica već mogu naručivati svi.

“Već 13 godina prisutni smo na tržištu dostave hrane, a širenje na retail segment logičan je korak u razvoju našeg poslovanja koje je, u suštini, dostava ‘slobodnog vremena’. Drago nam je da smo ušli u suradnju s METRO-om koji je svoju kvalitetu potvrdio uspješno poslujući na hrvatskom tržištu već niz godina te je jedan od prvih koji je prepoznao vrijednost quick commerce segmenta dostave namirnica. Pauzin dugoročni plan je da će, sve što stane u torbu naših partnera dostavljača i može se dostaviti u roku od 45 minuta, biti dostupno putem našeg servisa“ kaže direktor Pauze Marko Burčul.

steak

METRO i Pauza trenutno dostavljaju na području Zagreba, Varaždina i Osijeka. Dostava je besplatna i brza, posječno 30 minuta od narudžbe. Brza dostava steakova, ribe i škampa pomiče standarde u online prodaji hrane. Trebate li, dakle, osim svakodnevne ponude nabaviti i namirnice za zahtjevniju večeru ili svečani ručak, a niste planirali unaprijed ili naprosto želite komotniju kupnju, stvar možete riješiti s nekoliko klikova.

Suradnja s Pauzom omogućila nam je da kupcima ponudimo jednostavnu uslugu online narudžbe i brzu dostavu proizvoda iz METRO-a na kućni prag, rekao je direktor marketinga METRO-a Hrvatska Igor Kotaran, “Drago nam je što nas je vodeći hrvatski servis za brzu dostavu prepoznao kao pouzdanog i fleksibilnog partnera koji posluje prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti te se veselimo planovima za proširenje suradnje“.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.