Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Telegram otkriva tko je inspektorica uhićena jer nije prijavljivala kafiće i restorane koji su kršili mjere

racija-restoran

Telegram je jutros objavio veliku priču o sanitarnoj inspektorici Blaženki Poljak, koju je ovih dana uhitio USKOK. Gospođa Poljak uhapšena je, među ostalim, i zato što je navodno pogodovala zagrebačkim kafićima i restoranima koji su kršili odluku o zabrani rada.

Telegram navodi tri konkretna slučaja. USKOK tereti sanitarnu inspektoricu zato što nije prijavila da bistro Passage u Kranjčevićevoj normalno prima goste nego je i sama ondje nešto pojela.

Par dana poslije njena posjeta Passageu, u taj je restoran i noćni klub upala policija, koja je tamo zatekla tridesetak gostiju. Inspektoricu se također optužuje da nije prijavila kršenje mjera u kafiću Diana u Radničkoj i restorana La nostra casa u Ulici kneza Mislava.

Kaže se i da je inspektorica savjetovala vlasnike restorana i kafića kako da izbjegnu druge inspektore i zavaraju policiju. S obzirom na velik broj restorana koji u Zagrebu sustavno krše mjere, jasno je da uhićena gospođa Poljak nije jedina inspektorica koja je tolerirala takvo ponašanje.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.