Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ledo i Belje udružili su se na novom proizvodu, Ledolettama punjenima ABC sirom

ledolette-g1

Otkako je Ivica Todorić otišao iz Agrokora, pojedine članice te goleme korporacije koja se sada zove Fortenova, gotovo da i nisu surađivale. Ledolette, zajednički projekt Leda i Belja, uspješni je primjer suradnje Fortenovinih tvrtki.

ledolette-kutija

Obje ove kompanije godinama su u samom vrhu hrvatske prehrambene industrije po asortimanu i financijskim rezultatima. Ledolette su visokotiražni Ledov proizvod koji se dosad punio marelicama ili kakaom. Nove Ledolette, koje su upravo stigle u trgovine, punjene su ABC sirom.

ledolette-5

Ledovo smrznuto lisnato tijesto nalazi se na tržištu već skoro pola stoljeća. Kad se prvi put pojavilo još u zamrzivačima jugoslavenskih trgovina, Ledovo lisnato izazvalo je revoluciju u ondašnjem kućnom kuhanju. Svaka je obitelj odjednom, recimo, mogla kod kuće pripremiti kremšnite.

ledolette-4

Beljski ABC sir jedan je od najjačih hrvatskih gastro brendova. Osim što dominira tržištem, ABC sir osvojio je i više šampionskih titula na najvažnijim svjetskim natjecanjima u kategorijama kremastog sira.

ledolette-1

Ledolette s ABC sirom prodaju se u pakiranjima od 450 grama. Treba ih staviti u pećnicu na 180 stupnjeva i poslije dvadesetak minuta nastaju hrskavi, meki, vrući jastučići od lisnatog tijesta puni bogatog kremastog sira.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.