Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ugledni chef Fabricio Vežnaver postao je konzultant trgovačkog lanca Tommy

veznaver

“Nisam više mogao izdržati ovu neizvjesnost oko lockdowna, pa sam se prihvatio posla na jednom projektu u Splitu,” rekao nam je jutros Fabricio Vežnaver, jedan do najkreativnijih istarskih chefova, vlasnik izvrsnog restorana Pergola u Zambratiji kraj Savudrije.

Gospodin Vežanver postao je konzultant Tommya, najvećeg dalmatinskog lanca supermarketa, koji očito želi podići profil svojih proizvoda: Tommy sada namjerava uvesti što više lokalnih i domaćih proizvoda. A ja im pišem recepte koji se temelje na tim domaćim, lokalnim i sezonskim proizvodima poput, recimo, janjetine s raštikom ili gulaša od divljači,” kaže gospodin Vežnaver.

veznaver-tommy-g

Poslije Tomislava Špičeka u Sparu i Davida Skoke u Lidlu, Fabricio Vežnaver treći je renomirani chef koji je postao  zaštitno lice velikog trgovačkog lanca.

U svakom je slučaju dobro da su supermarketi razumjeli da moraju ući u malo ozbiljniju gastronomiju. Bit će još bolje ako se Tommy zaista okrene domaćim, lokalnim i sezonskim proizvodima, kako to najavljuje chef Vežnaver.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.