Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Kreće novi Badel Masterclass Cup, prijave su otvorene do 12. veljače

Novo izdanje barmenskog natjecanja Badel Masterclass Cup održat će se unatoč pandemiji. Ugostiteljski sektor u 2020. pretrpio je značajne gubitke, koji se nastavljaju i u novoj godini zbog zabrane rada uslijed restriktivnih mjera vezanih uz aktualnu pandemiju bolesti COVID-19. Kako bi pomogli konobarima i svima zaposlenima u ugostiteljskom sektoru da vrijeme provedeno u svojim domovima iskoriste za rad na sebi i svom znanju, Badel je za vrijeme prvih restrikcija, prošlog proljeća pokrenuo besplatne online edukacije Badel 1862 Masterclass.

BMCcup

Više od 3.000 konobara, barmena, koktel majstora i kuhara, ali i nekoliko gastro entuzijasta pohađalo je prvi takav program učinivši ga najmasovnijom online edukacijom na tržištu. Okolnosti su uoči ovog proljeća slične, pa uskoro kreće nova runda Masterclass predavanja, a za sve polaznike prve generacije i ostale koji misle da su vrhunski znalci u ugostiteljstvu ove godine bit će održano i Badel Masterclass Cup  natjecanje,” kažu u Badelu.

Badel Masterclass Cup projekt je povezan s Badelovim edukativnim programo Badel Masterclass. Kako kažu u Badelu, Masterclass je prilika za učenje, a Masterclass Cup za pokazivanje naučenog.  Osim za ugostitelje, radionice i natjecanje otvoreni su i za sve druge zainteresirane za učenje barmenskih vještina.  

Prijave na Badel Masterclass Cup natjecanje otvorene su od 27. siječnja do 12. veljače 2021. Kvalifikacijski ispit kojem mogu pristupiti svi prijavljeni neovisno o profesiji, održat će se 20. veljače. Na ispitu će se provjeravati znanje o vinima, destilatima, koktelima i opće kulture. Kandidati koji polože ispit mogu se natjecati na jednom od regionalnih natjecanja. Dvadesetpetero najboljih nastupit će u velikom finalu Badel Masterclassa Cupa u Zagrebu 17. travnja 2021.  Prijavu za Badel Masterclass Cup možete predati OVDJE.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.