Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

FOOD FOR LIFE Chef Mario Bobanović pokrenuo je dostavu jela od namirnica isključivo lokalnih proizvođača

bobanovic-food-for-life

Bivši chef Barbieri’sa Mario Bobanović pokrenuo Food For Life, novi brend dostavne hrane s jelima pripremljenima samo od namirnica lokalnih proizvođača, obrađenih tehnikama koje maksimalno čuvaju njihova hranjiva svojstva. Bobanović je prije Barbieri’sa radio u Sunčanom Hvaru i Falkensteineru, jedno je vrijeme stažirao u Geraniumu u Kopenhagenu.

Ideja o brendu fokusiranom na održivost odgovor je na dugogodišnje stanje industrije dostave hrane, koja se temeljila na što nižim ulaznim troškovima i efikasnosti, bez puno brige za kvalitetu. Pandemija korona virusa dramatično je promijenila stvari kad su u konkurenciju u dostavi ušli ozbiljni restorani i lokalni proizvođači kvalitetne hrane.

SONY DSC

Bobanović kaže da su mu ciljna publika ljudi koji zbog raznih okolnosti često jedu doma i u uredima, i želi im osigurati najbolju moguću prehranu u tim uvjetima. Dio proizvoda prilagođen je ljudima u posebnim režimima prehrane, a najavljuje i posebnu liniju personalizirane prehrane, novu granicu u industriji dostave.

Sva jela koja se dostavljaju su svježa, dolaze topla i hermetički zatvorena, mogu se jesti unutar 24 sata i zapakirana zagrijavati u mikrovalnoj pećnici. Na meniju su trenutno jela poput woka od piletine, tune s povrćem, curryja od cvjetače i niz vegetarijanskih opcija.   

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.