Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Tri, dva, jedan – ho, ho, ho! dosad je najpristojnija verzija tog dugogodišnjeg RTL-ova serijala

321-bozic

RTL-ov serijal Tri, dva, jedan – kuhaj! u svim je prethodnim izdanjima bio reality show koji je javni legitimitet tražio u relevantnim sucima poput Mate Jankovića, Tomice Špičeka i Željke Klemenčić. No, sve je drugo bilo obilježeno najnižim stilom RTL ovih trashy realityja: od groznih dijaloga i komentara u offu, preko ismijavanja natjecatelja i dodjele pomalo komičnih uloga nekima od sudaca (Tomica Špiček kao vječni Grinč) do zaista groznog kuhanja.

Skraćeni božićni format Tri, dva, jedan – kuhaj! s prigodnim nadimkom ho, ho, ho neusporedivo je umjereniji od svih dosadašnjih sezona. Komentator u offu ne zvuči sasvim blesavo kao inače, suci su prirodniji, što je osobito važno u Špičekovu slučaju, a voditelj Domagoj Jakobović Ribafish kao bogomdani širitelj dobrog feelinga, idealan je za ovakve emisije. Natjecatelji afektiraju manje nego prijašnjih sezona (premda neki i dalje naginju najnižim formatima realityja) dok je kuhanje korektnije nego ranijih godina, ne računajući zadani, posve pogrešan recept za tiramisu kojeg su se svi držali.

Božićni bi Tri, dva, jedan – ho, ho, ho! bio bi sasvim gledljiv da se RTL bar malo više potrudio oko produkcije. Dojam mutnog svjetla čini cijelu emisiju jeftinom, a jako puno krupnih planova stvara osjećaj da je sve snimljeno u ne baš velikoj garaži. Usprkos velikim produkcijskim greškama, Tri, dva, jedan – ho, ho, ho! dosad je najprihvatljivija verzija ovog dugogodišnjeg realityja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.