Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dok Izakaya rastura u dostavi. Davor Bienenfeld planira otvorenje novog Timea u centru grada već iduće godine

izakaya-g

“Baš intenzivno radim na projektu novog Timea,” rekao nam je danas Davor Bienenfeld na platou ispred Izakaye, dok smo čekali da preuzmemo ručak. “Novi Time trebao bi biti rang iznad svega što smo dosad radili,” kaže vlasnik Timea i Izakaye. Time, najpopularniji zagrebački gastrotainment restoran, zatvorio se u rujnu ove godine, zato što se u Timeovu zgradi na uglu Petrinjske i Amruševe uskoro useljava luksuzni hotel, pa se cijela zgrada preuređuje. Hotel bi se trebao otvoriti za godinu ili godinu i pol, a novi bi se Time najvjerojatnije uselio u svoj stari prostor.

Naravno, ureenja i otvaranja hotela često prilično kasne, što znači da Timeov vlasnik vjerojatno razmišlja i o drugim opcijama . U međuvremenu, Izakayi na Selskoj ide prilično dobro u dostavi. Najveći dio dostave obavlja se preko Wolta, ali i pick up funkcionira: prije nas tri su djevojke sišle s Izakayina platoa s punim vrećicama, a restoran od idućeg tjedna uvodi i samostalnu dostavu. Mi smo danas ručali vrlo dobar poke od tune i još bolji donburi s teriyaki govedinom. Na ovakvoj razini dostavene hrane moglo bi se živjeti veći dio tjedna.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.