Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ProWein, jedan od najvećih svjetskih vinskih sajmova, otkazan je drugu godinu zaredom

prowein

Najveći svjetski vinski sajam, ProWein u Düsseldorfu, otkazan je po drugi put od početka pandemije. U ožujku je otkazano ovogodinšnje izdanje, a jučer je objavljeno da se neće održati ni sajam zakazan za 19. do 23. ožujka 2021.

Organizator ProWeina Messe Düsseldorf objasnio je da su zbog trenutnih mjera, posebno zabrane poslovnih sajmova u Njemačkoj uvedene 25. studenog, ukupne epidemiološke situacije i restrikcija putovanja, morali ponovno razmotriti održavanje sajma i odlučili da ga moraju odgoditi za 2022. “Nije nam bilo lako donijeti ovu odluku, ali pažljivo samo razmotrili argumente i ispitali sve mogućnosti. Presudio je mali interes izlagača i posjetitelja,” rekao je direktor Messe Düsseldorfa Erhard Wienkamp.

Objasnio je da je najvažnije bilo donijeti odluku na vrijeme. “Izlagači se sada mogu fokusirati na idući ProWine i propisno se pripremiti. Ovako možemo garantirati sigurnost planiranja, esencijalnu za njihovo uspješno poslovanje.” ning security that is essential for successful business.” Idući ProWein najavljen je za 27. do 29. ožujka 2022.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.