Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vivat je otvorio web trgovinu s točno 1062 proizvoda

vivat-shop

Velika zagrebačka tvrtka za distribuciju vina i destilata ovih je dana otvorila jedan od najvećih nišnih web shopova u Hrvatskoj. Vivat, osnovan prije 27 godina, još je davno imao internetski dućan, koji se, međutim, bio zatvorio prije tri godine. Izgradnja novog web shopa trajala je dugo, ali je donijela vrhunski rezultat. Vivatov novi web shop po preglednosti, lakoći izbora i asortimanu spada među atraktivnije virtualne dućane u Hrvatskoj.

Vivatova internetska vinoteka prodaje čak 1063 proizvoda, uključujući 528 vina i 101 pjenušac i šampanjac. Ove su brojke trenutne, jer se lista vina stalno povećava. Vivat je ekskluzivni distributer niza domaćih vinarija, kao i velikih svjetskih imena, poput Antinorija, Taittingera, Perrina , Penfoldsa ili Loimera.

Tu je i više od 200 žestokih pića, i preko sto proizvoda vezanih uz serviranje vina,kao što su čaše i dekanteri. Pametno je što izbornik počinje akcijskim prodajama. Dostava za kupnju vredniju od 500 kuna je besplatna.

Hrvatska trgovina vinom i destilatima napokon se seli u zonu on linea, pri čemu bi Vivatov web shop na adresi vivat-finavina.hr mogao igrati vrlo značajnu ulogu .

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.