Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Definitivni crveni karton za Kuhanje je IN Nove TV. Najgori recept za rižoto unatrag deset godina

kuhanje-je-in1

Prije više od godinu dana odlučili smo prestati kritizirati Sanju Doležal, svojedobno uspješnu pop pjevačicu i komunikativnu TV voditeljicu koja već dugo vremena kuha neke mahom grozne recepte u rubrici Kuhanje je IN, In Magazina Nove TV. Danas su, međutim, Nova TV, Kuhanje je In i Sanja Doležal izgledali nevjerojatno out. 

Takvu razinu amaterizma u kuhanju već  godinama nismo vidjeli ni na jednoj nacionalnoj televiziji.

Gospođa Doležal pripremala je rižoto od hokkaida i gljiva. E sada, svaki mlađi tinejdžer , zainteresiran za kuhanje zna da je rižoto jelo koje se priprema tako da se riža prvo tostira na masnoći i luku ( I celeru, katkad  češnjaku) pa se zatim podlijeva temeljcem i miješa, dok se ostali sastojci dodaju u zadnje dvije faze pripreme rižota.

Sanja Doležal nije, međutim, tostirala rižu nego je sirovu rižu ubacila u smjesu tikve i ljutike, tako da se riža nije mogla tostirati, a zatim je sve zalila temeljcem, bez miješanja. Ovo se jelo ne zove rižoto i nema nikakve veze s tehnikom kuhanja rižota. Sama činjenica da nam je Nova TV ovaj polupilav pokušala podvaliti pod rižoto, govori o potpunoj indolentnosti njenih producenata zaduženih za In Magazin.

Već se godinama uvjeravamo da Sanja Doležal ne zna kuhati, ali to nije bitno. Ona je simpatična komunikatorica. No, zaista je nevjerojatno da nitko u produkciji Nove TV nije otišao na Google i pogledao kako se priprema jelo koje se zove rižoto. Ovako nam je In Magazin večeras pokušao prodati kuhani hamburger. Mora da se čak i na RTL-u u dobro zabavljaju zbog potpunog gastronomskog neznanja suparničke televizije.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.