Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Otvorene su prijave za Raise the Bar stipendije za najbolje svjetske kulinarske škole

raise-cordon-bleu-g

Raise the Bar Academy, najambicioznija je škola za barmene, bariste i konobare dosad pokrenuta u Hrvatskoj. Akademiju je utemeljila Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji s European Bartender School (EBS). Raise the Bar Academy radi na tri područja: akademija Raise the Bar početkom ožujka školovala je prvu generaciju barmena, barista i konobara, škola stalno surađuje s centrima kompetentnosti u turizmu i dodjeljuje Raise the Bar stipendije za školovanje na najboljim svjetskim kulinarskim školama. 

Raise the Bar lani je u suradnji s fondacijom Budi Foodie stipendirao troje finalista. Nikolina Putica završila je Le Cordon Bleu u Istanbulu, Tibor Valinčić studirao je restoranski menadžment na Akademiji Intrecci Alla Formazione, a Marina Levak je završila slastičarsku školu na francuskoj Ecole Nationale superieure de patissierie – Ducasse & Thuries. Ove godine, Raise the Bar osniva vlastitu fondaciju za stipendiranje.

Prijave su otvorene od ponedjeljka 5.listopada i traju do 30. listopada. Prijaviti se možete na ovom linku

Raise the Bar stipendije namijenjene su kuharima, slastičarima i osoblju za posluživanje u restoranima. Kandidati moraju biti punoljetni, imati najmanje jednogodišnje radno iskustvo u ugostiteljstvu i izrazitu želju za učenjem i usavršavanjem vještina. Nakon zatvaranja prijava, predstavnici Coca-Colina Odjela za ljudske potencijale, voditelja Raise the Bar projekta i neki od vodećih hrvatskih chefova odabrat će stpindiste za školovanje na jednoj od najprestižnijih kulinarskih škola. Svi detalji o Raise the Bar stipendiji dostupni su na službenim stranicama projekta.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.