Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

IZAZOV PRIHVAĆEN Michelinovi inspektori recenzirali su Burger King u Luksemburgu i Belgiji

michelin-h-g

Prije nekoliko tjedana Burger King je u otvorenom pismu pozvao Michelinove inspektore da probaju njihov novi Master Angus burger jer vjeruju da zaslužuje zvjezdicu.

“Priznajemo, zvjezdica se ne rimuje s Burger Kingom. Istina, kod nas nema servisa ni couverta od masivnog srebra, satenskih stolnjaka ni valet parkinga na ulazu. Ali zato kod nas imate papirnate salvete koje dobro upijaju jer jedete rukama, imate dostavu svojih omiljenih jela da ih možete jesti bilo gdje, – i na satenskom i na pamučnom stolnjaku i iz srebrnine ako vam tako paše – i da, da, sve ćete dobiti na tacni. I na toj tacni će kraljevati ultimativni dokaz naše velikodušnosti: le Master Burger,” napisao je Burger King u pismu koje je objavio u sklopu svoje nove reklamne kampanje.

Mimo svih očekivanja, Michelin je prihvatio izazov. Prema pisanju nizozemskih medija, dvojica Michelinovih inspektora anonimno su posjetila Burger Kingove lokale u Luksemburgu i Belgiji. Hranu i lokale ocijenili su prema standardnim Michelinovim kriterijima.  Naručili su menije, u kojima je Master Angus za koji Burger King traži zvjezdicu, potvrdili su iz Michelina za Business Insider. Burger King će za rezultate kao i svi ostali restorani morati čekati 1. studenog kad izlazi Michelinov vodič za Belgiju i Luksemburg.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.