Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Interspar i Spar stavili su čak 200 vina na akciju. Neke su cijene snižene za više od 30 posto

interspar-zadar

Interspar i Spar upravo su pokrenuli svoju masovnu jesensku operaciju snižavanja cijena vina. Vina na akciji nisu mogla imati bolji tajming: akcija kreće ovih dana, baš u tjednu u kojem su hrvatska vina osvojila rekordnih 170 medalja na Decanterovim svjetskim nagradama i traje do sredine listopada.

Spar je na akciju stavio čak 200 vina, od kojih su neka trideset i više posto jeftinija nego u redovnoj prodaji. Radi se zapravo o najvećoj akcijskoj prodaji vrhunskih vina dosad organiziranoj u Hrvatskoj. Istodobno s ovim velikim projektom koji je lani, koliko se sjećamo, ispraznio Intersparove i Sparove police, Spar je dodatno podigao ljestvicu svoje vinske ponude, pa sada prodaje i Matoševićevu Grimaldu, Coronicin Gran Teran kao i buteljke legendarne Movie: takva su se vina dosad mogla naći isključivo u restoranima i specijaliziranim trgovinama.

Sparova odluka da pojača svoj ionako golemi asortiman vina u sadašnjim je okolnostima sasvim logična: od izbijanja epidemije do danas vina se mnogo bolje prodaju u supermarketima i vinotekama nego u ugostiteljskom i hotelskom sektoru.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.